Fórum – topik: Játék stratégia

Hogyan nyerhetek a rulett
2022.05.03. 20:40
Lehetséges-e nyerni a kaszinóban a felsorolt stratégiák és rendszerek szabályai szerinti rulettjátékkal? Ezt a kérdést a kezdők gyakran felteszik, anélkül, hogy megadnák a helyes választ alkotó egyéb fontos és releváns játékkifejezéseket.

Nincs olyan tisztán matematikai rulettstratégia, amely lehetővé tenné a játékos számára a veszteségek teljes kiküszöbölését. Ezen túlmenően semmilyen fogadási stratégia nem képes befolyásolni a játék matematikai nyereségességét.

Nagyon ritka esetekben és pusztán technikai okokból a rulettkerekek egyes intézményekben - eltéréseket adhatnak a kieső számok egyenletes eloszlásától.

Ezt a jelenséget nevezik a rulettkerék torzításának, és létezik egy Counter Biarritz rendszer, amely a legjobban alkalmas arra, hogy olyan kaszinók ellen játsszon, amelyeknek torzított rulettkereke van. De még ez a stratégia sem zárja ki a szerencsefaktor szerepét a játékban.

A játékos minden egyes labdafutással folyamatosan kockáztatja a győzelmet és a vereséget is - a játékot nem véletlenül hívják rulettnek.

Minden matematikai rendszert és stratégiát a rulettjátékhoz maguk a játékosok fejlesztettek ki.

A játékban egy adott stratégia használatának fő gondolata és előnye az, hogy a játékos lehetőséget kap arra, hogy az általa választott játékkiadásokat ellenőrizze, és tudatosabban tervezze meg a játékbankját.

Három különböző rendszert használnak a megkülönböztetésükre.

Tegyük fel, hogy a játékos a magyar online kaszinó 10 pörgetésen keresztül egymás után a pirosra tesz, egy alaptétből kiindulva, és a választott stratégia szabályainak megfelelően változtatja annak nagyságát.

Az első esetben tekintsük az események legkevésbé sikeres alakulását a játékos számára - ez tekinthető úgy, mint tíz fekete szám egymás utáni esése, vagy az a helyzet, amikor a játékos 10 veszteséget szenved el egymás után.